tisdag 28 september 2010

Valpbilder


Valparna har passerat 7 veckor och i morgon är det dags för veterinärbesiktning. De är sedan redo för att flytta till sina nya hem i Sverige och Norge. Tikarna heter Olina, Onni, Oppa ,Olga och Onja. Hanarna heter Omega, Oktan, Oliver, Osis, Optimal, Ozzi och Okej. Måste säga att dessa valpar har varit otroligt snälla och lugna, om man "glömmer bort" att man har 12 valpar inne då måste det vara ett gott tecken :-). Favoritplatsen är att vara inne och sova på fårskinnen i hallen.
Det har varit ett underbar höst för små valpar som vill upptäcka världen, de har fått mycket sol och fått springa lösa på gården varje dag sedan 4 veckors ålder. Det känns lite vedmodigt att de redan ska flytta men de behöver få komma till sin egen matte /husse nu och få uppmärksamhet, kärlek och fostran in i sitt nya hem. Jag har flera favoriter bland dessa små troll , hade gärna behållit en par men nu är det valpförbud här....... mitt tak är nått, har inte kapacitet för flera just nu.

Jag är så tacksam för att jag har fått ynnesten att ha dessa underbara djur runt mig, de ger så mycket utan att kräva något tillbaka, de ger mig styrkan och energi att klara av allt jobbigt som händer i livet.........
Skicka en kommentar