söndag 25 januari 2015

Man kan nästan bli religös

I dag var det en sådan där dag som jag kan leva länge på, energinivån fylls på till max och när jag ser naturen i sin vackra vita , glittrande vinterskrud med en himmel som skiftar i pastellfärger då blir jag nästan religiös.
Jag har nu kört in juniortikarna från V-kullen med skidor och lina och de älskar att dra alla tre, de är otroligt fokuserade på sin uppgift och älskar att få jobba. I dag körde jag 2 rundor för att alla skulle få dra, första rundan på 13 km och runda 2 blev 21 km, Super Ztar och Vamp drog hela vägen och de låg i och jobbade för fullt på båda rundorna, är imponerad av mina små tikar. Arbetslusten och viljan sitter inte i storleken, Vittra fick för första gången vara med och dra en hel runda, hon har samma egenskap som sina systrar, älskar att jobba och är väldigt ärlig.


Häkza och Mella springer lösa , framförallt Mella börjar bli lite rultig, jag blir förvånad om det inte är valpar i henne. Häkza har aldrig ansett att dra är hennes stora uppgift i livet , lite under hennes värdighet att vara draghund så hon är väldigt nöjd med att få springa lös.
Vi var uppe och tittade om vi skulle se husriporna men det var massor av ren och rentramp överallt så vi vände hemåt utan att ha sett till några vita vingar, rätt nöjda ändå.

Det är väldigt tyst och stilla från hundarna i kväll....matte är för övrigt rätt nöjd hon också, det blir soffan i kväll.

Inga kommentarer: