torsdag 19 augusti 2010

Mycket nu.......


En lättad Hedda
Här vilar de ut efter en svettig dag
Hedda utanför hundgården

Filuran i hundgården

Väl kamoflerad
Bleika & Ditzie i samstånd
Dagens ripbild
Bleika
Skönt med svalka säger Bleika
Så här kan man också svalka sig

Då är vi hemma för att packa om väskan innan vi åker till Norge i morgon, jag ska döma och starta Filuran & Ditzie.
Igår hade vi ännu en fin träningsdag, första delen blev mest lugn-i-flog träning. Den starka vinden och solen gjorde att det var krut torrt uppe på fjället, att då börja med att gå i medvind var inte att göra det lätt för sig. Men det bättrade sig på hemvägen, då blev det många fina situationer, är riktigt imponerad över Häkza som är i supertrim och otroligt lydig, synd att jag inte anmält henne till de tidiga proven men jag trodde inte att hon skulle vara redo så tidigt.
'
Jag måste bara berätta om Doggy's kyldukar som är helt fantastiska , dessa har verkligen varit till stor nytta under dessa varma dagar, kylduken håller kylskåpstemperatur unde rhela dagen så länge den hålls fuktig. Den är till lika stor nytta för hundar som förare ( se bilden på Bleika)

Har även försökt mig på att få till ett riktigt bra foto på en ripa men det är inte lätt, det går fort som bara det......

Då jag har problem att sova på dagen har det blivit lite annat gjort under vilotiden när det varit för varmt för att träna hundar.
Hedda har fått en ny sommarfrisyr, hon blev på köpet 2 kg smalare när alla pälsen försvann :-)
Jag har hunnit läsa en bok, vilket jag inte haft tid med på evigheter , otroligt skönt och avslappnande.

Tänkte att Ni ska få se hur fint hundarna har det ordnat på fjället , inte konstigt att de stortrivs med sina hundrum och hundgårdar.


Skicka en kommentar