måndag 8 november 2010

November

Ditzie sekunderar Filuran

Hedda
hur många ripor ser Ni på bilden? 

Filuran med riptupp som exponerar sig

Tasha sekunderar Duke
Försvinner över kanten......


Då är vi hemma igen efter fina dagar i fjällen. Valparna har också varit med, de är nu riktigt beresta och sköter sig exemplariskt på våra utflykter.
Vädret har visat sig från sin bästa sida med mer eller mindre sol varje dag, några snöbyar och vind får man stå ut med.  Jag älskar det här föret med fruset i backen och utan snö så att man kan gå överallt. 
Av de vuxna hundarna har alla utom Iona fått vara med ut på träningstur  och alla har fått vara i fågel, bra utdelning för att  vara i november månad.
Tänk att det är lika fantastiskt roligt varje gång att gå ut med en ny unghund, det finns alltid massor av förhoppningar med en ny hund och det är alltid lika spännande. Yrvädret Tasha har så långt överraskat mig positivt genom att vara helt fokuserad och cool vid fågelkontakt. Söket är mera än stort nog och behöver snarare plockas in men  nu vet vi vad vi ska jobba med den närmaste framtiden.Man brukar prata om lyxridhästar,  när det gäller Filuran kommer hennes köpare att få en riktig lyxjakthund , hon är ingen dussinhund , liten men naggande god :-)

Inga kommentarer: