torsdag 14 juli 2011

Höstkänsla

Z Yen "Lovis"

Z Buzy Bee

Liten Jozz

Tillfälligt utslagen Jozz

Nikez

finaste Otto

Koncentrerad Otto

Otto & Tasha

Men..... Otto igen!!

Min vackra svan...Tasha "the killer"

Lovis har tagit fram killer blicken

Snygga Jozz
















































































































Nu har det varit ett par dagar med riktigt rusk höstväder, det vara nära att långkalsongerna kom på igen. Även hundarna har fått vittring av höst och det var nöjda hundar som var med på gårdagens träning. Det såg ganska mörkt ut de första 15 minuterna, jag tror det var fler än jag som undrade om all dressyr var helt bortglömd under hundarnas sommarlov. Det förändrade sig dock fort och desto skarpare läget blev desto bättre blev det, bäst gick det på fritt sök med fågelarbete där alla skötte sig, vilket ger stora förväntningar inför hösten hos förarna :-)


Otto fick för första gången vara med, han som knappt gått i koppel , skötte sig utmärkt med duktiga Sanne som handler. Tasha var överlycklig då hon fick jobba med en annan duktig hundtjejj, Rebecka.
En och annan fick slita hårt och var nog glad över att ute temperaturen höll moderata 7C då det fort blev varmt i kläderna men har man en rejäl hanhund på 30 kg  behöver man inte ödsla tid på gymmet, jag tror inte någon med 20 kg tikar ville byta med Jozz matte :-)


Även en liten Zettertjärns cocker gjorde några inhopp med strålande resultat...Sanne hur var det med vår "deal" ???


Tack för igår till Er som var med, alltid lika skoj att se hur ambitiösa Ni är med era 4 fotade vänner. Idag är det sommar och sol igen, ut och njuuut ........

Inga kommentarer: