söndag 7 augusti 2011

Zettertjärns träff

Karin & Izzie


Arve och Thore med kullsyskonen Okey och Olina
Anna demonstrerar

annas åhörare
Saga alias Chiva

engagerad förare

så kan det också gå ...

Izzie

Jenka

Kitty (Keity)

Najz

Nikez

Lady (Olina) ??

Ask (Okey)

En kursveteran Pompe :-)


































































































































































































































Zettertjärns träffen var en mörk historia, det var ca 50 hundar här på gården och de flesta var så klart svarta men en och annan "felfärgad" hade också vågat sig hit, extra skoj att Ni kom :-)
Annars var det varierande ålder på både hundar och hundförare, skoj att få träffa nya små hundförare, vissa får känna på miljön i väldigt ung ålder. Lilla Klara fixade tält-och hundlivet galant. De lite äldre barnen Martine & Fredrik var goda medhjälpare med allt från hundmatning till fågelfångare.


Nytt för i år var att det stod hagelskytte på programmet, duktig och uppskattad instruktör var Jörgen . Till nästa år är damskyttekurs inbokad med densamma, jag misstänker att den kursen blir fort fullbokad.
Vi hade även ett trevligt besök av Björks Hundrehab som informerade och visade hur vi kan gå igenom våra hundar för att snabbt upptäcka skador samt hur vi förebygger skador och vilken hjälp rehab är när skadan redan skett. Stort tack till Anna och hennes demonstratis  Silva !!
Det fanns även tid för en liten skoj tävling i form av hundrace som var väldigt uppskattat, den hund som tyckte mest om sin husse var Kitty som var snabbast in till husse Robin.


STORT Tack till mina duktiga medhjälpare ingen nämnd och ingen glömd Ni vet vilka Ni är !! Vi ses igen nästa år om inte förr, vissa av Er räknar jag med att träffa under höstens olika evenemang.


Bjuder på ett litet urval av bilder , jag orkade inte redigera flera !!

2 kommentarer:

Ewa sa...

Väldigt roligt att vara på zetterträff har ju zettertjärn i många stamtavlor så helt utanför var jag väl inte:)) hoppas redan få plats till nästa år, Kram Ewa

Unknown sa...

Du är välkommen ewa :-) !!