fredag 8 februari 2013

Strålande dag

I dag har det varit en sådan där fantastisk vinterdag som gör att man blir bara lycklig. 
En sol som strålar från den januariblå himlen, det där speciella blå färgen som man bara ser en kall klar vinterdag. Att ta med sig alla hundar ut i en gnistrande natur DET är lycka.

I dag var det drag som stod på schemat, jag spände för Mim, Bleika, Ditzie och Tasha för släden, turen gick i gamla skoterspår täckta med några cm nysnö.
P åkte skidor med Godis, Anji och Morris (ES). Vår runda är rejält kuperad och mina tjejjer fick ta ordentligt, Mim vänder sig om och muttrar i uppförsbackarna om jag inte orkar hålla farten uppe. Hon blir rejält frustrerad när farten blir för låg, hon har fyllt 8 år men arbetsmoralen är fortfarande på topp. 
Juniorena Prazzel, Mella och Stållan liksom pensionärena Kazzan och Iona får springa lösa, de lyckades få en flock orrar på vingarna. Väldigt spännade tyckte Mella och Stållan som kämpade sig ut i den djupa lösa snön och där fick de lön för mödan , 2 orrar till, ett kort stånd på båda och sedan vild eftergång....... eller de försökte iaf med snön var för djup . Ibland har man god hjälp av naturen ...


 

1 kommentar:

Jane Hagström sa...

Oj så härligt! Man blir lycklig även att bara titta på bilderna :-))