onsdag 30 november 2011

Arbetskläder





















Prazzel har fått sina egna arbetskläder , ett rosa täcke i strl S från GlavaRis. Hon gillade det skarpt och ville genast ut och testa genom att smyga och stå för duvorna, hann dock inte med med kameran :-)

Jag gillar täcken som sitter tight på hundarna, tycker att ett stort täcke förstör utseende och stil på hunden , tror nog att jag kommer att använda dessa täcken i S  på några av de andra tikarna också.

4 kommentarer:

Jane Hagström sa...

Vilken stilig tjej! Den rosa färgen är verkligen fräsch och gör det lilla "extra" :-) Det som är bra med täckena är att storlekarna fungerar på både på lite mindre och lite större hundar, bara att välja efter smaksak! Ha en fin dag :-))

Miranda sa...

Håller med dig att dem stora är klumpiga. Wiggo som är stor har en stor och då det blåser viker den sig framover. Sen då det blir mars och solen skiner, blir dem stora varma också. Vill skicka en stort tck för den fina komplimanget om reportaget. Det värmde <3 Ha en fin dag! Kram på dig och hundarna!!

Miranda sa...

Nu har jag fått hem nyköpingen (= Hoppas hon kommer att jaga bra! Thai tycker hon är väldig intressant (=

Peter Höjman sa...

Oj va fint. Borde inte matte oxå ha något rosa? Vi har jättefina byxor som skulle matcha Prazzel perfekt :) http://bit.ly/gQ4pc1 /Peter