tisdag 1 november 2011

En ny strålande dag, solen skiner efter en kall natt, hundarna har fått en morgonrunda i skogen och nu ligger alla och slappar.
I helgen var jag ännu en gång söderut, denna gång stod det domarkonferens för Brittiska stående fågelhundar på schemat. Det var en intensiv, lärorik, inspirerande och trevlig helg med likasinnade . Många givande samtal, vi fick se hundar i olika utvecklingsfaser och många olika situationer som gav ett bra underlag för diskussion. 


Valpar och mödrar mår alla utmärkt, men oj vad valpar växer på 3 dagar, nu börjar det så smått att glimma till i ögonen på Mims valpar, till kommande helg har de troligen öppnat ögonen helt och de ska börja utforska världen runt valplådan . Även Ditzies valpar mår fint,de är tysta äter och sover, Ditzie som är första gångs mor är väldigt omhändertagande och rädd om sina småttingar. Det kommer helt säkert att gå över närde börjar härja vilt och hon har 10 småbusar som hånger i hennes öron, då kommer hon att vara glad för hjälp från nannys och barnflickor :-)

Inga kommentarer: