tisdag 21 december 2010

Ljusare tider


















Jag har varit på Kupan och köpt leksaker till hundarna , gosedjur för 5-/st, de fick en hel kasse. Mycket uppskattat av Lilla B och hennes mor Stora B :-)

Det har snöat hela helgen och min fina skidrunda blev rejält mycket  tyngre, ospårat med 30-40 cm nysnö, men mitt superteam med Bleika, Ditzie och Mim stoppas inte så lätt . De är i fin form , 2 mil utan ett enda stopp så här tidigt på säsongen (eller är det slutet på säsongen nu??)  och ospårat bådar gott.  I morgon är det årets kortaste dag och sedan vänder det .....  Härligt att se fram mot ljusare tider, vi har en spännade vinter /vår att se fram mot


3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt med nya leksaker! Undra vad Pompe och Izzie ska få i julklapp? Ser att du tagit in en fin röd matta så här i juletid, inga småvalpar hemma!
/Karin

Ewa sa...

Härligt med leksaker önskar min kleptoman Kayla kunde låta bli att undersöka allting annat! Här snöar & snöar det så vår skidrunda är spårlöst borta..God Jul Ewa

Unknown sa...

Hej Karin! Inga valpar, kallt och snö, då kommer mattorna fram, åtminstonde fram till julen, det blir som lite mera ombonat då :-)
Ewa, ha en riktigt skön jul ut och spåra i snön
:-)
Kram