onsdag 22 december 2010

Brrrr






















Uppe tidigare än tuppen idag, termometern visar -27 C , då är det bara till att lämna sängvärmen och börja elda. Vattnet i hundhuset hade frusit, hoppas att jag lyckas tina upp det , har ingen lust att behöva bära vatte ännu en vinter. Hundarna vill helst inte gå ut, det tar ca 30 sek att springa ut och pinka och hinna inta soffläge igen
Hedda passade på att prova tomtemössan, hon var inte så nöjd med modellen , därav den sorgsna minen. Efter nyår ska Hedda ut och röra på sig , hon ska bo med sitt barnbarn i våra södra fjäll ett tag, mycket aktivitet och ett snällt barnbarn är vad Hedda önskar sig av tomten.


Igår kom det en ny familjemedlem hit, lite överraskande kan man säga...... men han kommer nog att få göra rätt för sig, måste bara få bli husvarm och vänja sig med sina nya "kompisar" först....mera kommer

4 kommentarer:

Dernole sa...

Brr och fy vi hade lika kallt i morse, helt otroligt. Nu går det åt hö minsan för att hästarna skall hålla sig varma, och ved för att huset skall värma resten. Och hundarna gör sig som sagt bäst i soffan :)Vad har du skaffat för spännande nu, inte katt väl?!?
Kram i kylan

Ann Iren sa...

Ja du Kina,her hjemme var det -30,7 idag tidlig rundt kl 07....Altfor kaldt for både folk og hund. Vi er også sofaslitere om dagen. Nydelig bilde,ser nesten ut som Choise dette da hun prøvde nisselua :)Kos deg innomhus med eld i spisen ;)

Jullan sa...

Haha så söt:=) hon ser ganska missnöjd ut så du kan ju hälsa henne att jag inte äger ngn tomtemössa :) haha

Mycket aktivitet blir det och vi hoppas ju att barnbarnet ska vara snäll.... om inte annars så lär hon väl tillrättavisa han:=)))))))

ha en supermysig jul så ses vi i januari :=)))
kram

Unknown sa...

Rätt gissat helene, jag fick liksom en present från 2 söta tjejjer från Mittådalen:-)Raport kommer!!

Hedda är världens snällaste Julia, det är långt mellan hennes tillrättavisande.

Ha en riktigt Mysig Jul allihopa .-)
Kram