tisdag 4 januari 2011

Aj,aj

Det nya året började med en ond rygg, ingen hundträning på flera dagar, tur att man har snälla vänner som tycker om lite drag under galoscherna och gärna tar en skidsväng med mitt gäng. Hundarna går det alltså ingen nöd på. Idag känns det bättre i ryggen så i morgon kör vi skidsvängen igen. 
Hade tänkt fota mina små pojkar då det var länge sedan sist , men det har varit grått och trist med dåligt ljus, det får vänta tills solen skiner igen. Men en liten rapport om Junior och Otto kan Ni få.
Junior får för tillfället gå under namnet Pluto, stora tassar och långa ben men snäll som dagen är lång, vill helst sitta i knät och gosa när det inte är för mycket spring i benen. Otto är betydligt mindre och otroligt söt, han är lugnare än Junior men när de har sina tvister dem mellan så är det Otto som går vinnande ur, Junior är precis som Kazzan vill helst inte bråka. De har nu växt ur valphundgården och har flyttat in i stora hundgården tillsammans med ett gäng sura tikar där de får gå den hårda skolan, det ser ut som de trivs utmärkt att vara i stora flocken. På nätterna sover de snällt på sina platser inne i huset. De har numera inga som helst problem att följa med på skidsvängarna , de springer bredvid de som drar så säger de bye, bye och lägger in en växel till för att köra om dem. Junior har nu fått bättre ordning på sin koordination och är lika snabb som Otto. Oj vad jag längtar tills våren när jag kan ta ut grabbarna på fjället.

2 kommentarer:

Dernole sa...

Skönt att du är på benen igen:) huvudvärk, magvärk, tandvärk och ryggvärk. De 4 fördömda värkarna, som envetet dyker upp när man minst vill ha dem ;)

Unknown sa...

Ja, det har du rätt i. Men nu j.... är vi på G :-)
Kramar