måndag 21 februari 2011

ytterligare en helg till handlingarna

Tasha börjar bli en vacker tjejj :-)

Tasha, Anji och Troy

Troy och Anji

Tasha


Måndag,mulet och snö i luften...... passar bra med arbetsdag !! Lördagen var vi på fjället, det var en kall morgon men när solen börjar värma blev det drägligt temp, nästan vårkänsla i solen . Det blev en lång dragtur uppp på fjället, Anji var med tror det var första gången för henne i dragselen det löste hon bra, efter en kort inkörningsperiod så fattade hon galoppen, och det ser ut som att hon gillar att få jobba, det blev en rejäl tur innan vi kom dit vi ville  Vi hade inte mycket fågel och föret var inte bra, det lät som en elefantjord när vi kom åkande, men det är träning det oxå :-)
Det har varit en liten syskonträff men O-kullen då både Olina (Lady ) och Onni varit här under helgen, superskoj med tjejjbesök tycker grabbarna Otto och Junior. Onni har åkt hem men Lady ska vara här i 2 veckor då hennes familj är på semester. Lady var den största tiken i kullen och är fortfarande rejäl och är i storlek med Otto (som nog blir en liten hane) , mentalt är hon väldigt stabil, positiv men ändå lugn och cool.
Anji's vecka har varit full med nya intryck, lära sig gå i luckan i hundgården ,det tog några dagar men nu springer hon in och ut precis som de andra. Hon var ganska ego och visade lite respekt för de andra hundarna , det har ändrat sig, nu förstår hon hundspråket och visar underkastelse när hon ska. Hon har dragit med sele och lina för första gången och hon har varit på fjället. Hon fick bara några korta släpp på fjället, hon visade att hon tycker om att springa och att hon inte är blyg för att ta sig en bit bort från mig, när det gäller söker finns det mycket att jobba med men jag skulle tro att det här kanske var hennes första fjälltur så man får glömma hennes ålder och ta hänsyn till hur många chanser hon haft. Det kommer många flera chanser för hennes del.
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Anji ser ut att må gött. Vilket söt ansikte hon har! // Miranda

Dernole sa...

Måste säga att den söta vita är ett snyggt tillskott :)