tisdag 3 januari 2012

Min bloggMin blogg handlar mest om mitt liv med mina hundar , några stora hemligheter kommer Ni knappast att få läsa här . Mina hundar är mitt stora intresse och det som JAG brinner för, jag har valt att leva mitt liv som jag vill och jag är nöjd med detta men tydligen finns det personer som har stora  problem med att jag har vågat ta det steget som många drömmer om. Jag har på egen hand byggt upp min verksamhet och det är jag stolt över. Jag kommer aldrig att bli rik på mina hundar , jag jobbar hårdare än de många andra ,  det är möjligt att jag kanske får avstå från det som är självklart för andra,  som att åka på semester , en ny bil  eller ett fint hus men det är mitt val och jag saknar inget av det och jag tycker att var och en får göra de prioriteringar de vill.

 Det är fantastiskt roligt att det är så många som läser min blogg och ger mig massa positiv feed back MEN så finns det några få som läser min blogg av en helt annan anledning nämligen för att leta efter något som de kan använda MOT mig......Jag vet inte vad jag ska säga om dessa personer , jag har förstått att de är bittra, missunnsamma,avundsjuka och fega att deras drivkraft är att förstöra och skapa obehag för andra människor i stället för att lägga energin på att göra något positivt av sitt eget liv. Måste vara jobbigt att möta sig själv i spegeln varje morgon och jag tycker synd om Er för Ni måste må riktigt dåligt.
Det som dessutom karakteriserar dessa personer är att de aldrig vågar möta någon öga mot öga och säga vad de vill, nej de "gömmer" sig bakom det skrivna ordet genom  mail, hemsidor, olika forum , gästböcker osv för att komma åt och skada andra människor....

Jag ska ge Er ett råd... lägg energin på Ditt eget liv och gör något positivt med det, kliv ut ur garderoben och gå vidare så ska Du se att även ditt liv kan få en mening.


Till Er andra säger jag ha Ha en underbar dag, det finns massor av snö, solen skiner och det är en strålande vinterdag. 


16 kommentarer:

jessica kreku sa...

Jag är på din sida! You go girl, du är en förebild för många. Det är som du sa en gång. Det blåser hårt på toppen. Kram.

Dernole sa...

Ja välkommen till klubben! Man kan aldrig bli tydlig nog med att förklara vad ens blogg handlar om. För det finns de människor som tror att jorden kretsar runt dem. Och tyvärr är ju sanningen så att inte ens huvudlössen trivs där!!! Är så tråkigt att människor har så tråkigt liv att de måste söka fel i andras. Hoppas att det löser sig snart!
Kram

Jullan sa...

Hej Kina!! usch vad trist att vissa människor inte kan glädjas åt andra, men avundsjuka kan verkligen visa sig från olika sidor.... tyvärr och som du skriver tänk om de kunde göra ngt vettigt ist och lägga energi på sig själva .Jag tror att dessa människor mår riktigt dåligt innerst inne och helt enkelt måste klanka ner och förstöra för andra ... när jag träffar såna människor brukar jag tänka : gud vilken tur att jag aldrig kommer bli som dom och så tycker jag synd om dom för att de måste ha ett sånt himlans trist tråkigt liv eftersom att de mår bättre när de får gnälla och förstöra för andra ....

Jag och Hedda skickar en bamsekram till dej och önskar en god fortsättning på det nya 2012 !!!!

Anonym sa...

Veldig kjekt å lese om deg og dine hunder:) Stå på!

Gleder oss til vi skal på kurs hos deg i sommer:)

Hilsen
Gordonsetterne Hamrelias Ronja og Victoria

Michael Öberg sa...

Det kommer alltid att finnas avundsjuka människor i ens omgivning men jag har lärt mig att skita i dessa personer, fokusera på sig själv o köra ens EGET race.Det är nog så att dessa personer mår nog mest dåligt själva. Kör hårt Kristina, vi håller på dig. GO GIRL !!!

Anonym sa...

På de ogina bara!! Man blir ju rent förbannad på såna fasoner. Men Micke har ju rätt, de skall bara ignoreras inte värd att ta notis av.
Håller på dig!

Thomas

Eva sa...

Tänk att det alltid ska finnas avundsjuka människor,som vill förstöra ens liv,Det du gör och byggt upp ska du vara "Jäkligt" stollt över
Det är ditt liv ! energitjuvar och Antagonister
ska man rensa bort ur ens liv.
och skita i på ren svenska !
Fortsätt med det du gör för du gör det bra,och det är väl det som "sticker" i vissa människors ögon,därför att dom inte duger till det själva!
Kramar från mej som har en ljuvlig hund som kommer från dej !

Anna sa...

Tycker du enbart är en fantastisk inspiration och förebild för de flesta av oss!

Gott Nytt år till dig och alla dina fantastiska voffar!
Kram Anna

Esther Stenehjem sa...

Hei Vennen !

Sånne saker ska du ikke dvele ved ,løft ditt hode å gå videre, noen mennesker er ikke verd å bruke tid på !
Men dette vet du selv, siden flere episoder førut !
Er det noe jeg kan bidra med så bare si fra !

Godt Nyttår kjære kollega og venn !

Klem på dej <3

Anonym sa...

Trollen på nätet är som fästingar, onödiga och enbart obehagliga och alla önskar att dom försvinner från jordens yta. Trist för den som beslutat att vara en sådan. Var glad att du är en framgångsrik person som gör det du är bäst på och dessutom bättre än de flesta andra. Sådant genererar avundsjuka och är som blod för dessa "fästingar". Men synden straffar sig själv för elaka människor - tids nog. Upp med hakan! Jag håller på dig! Annica i Kiruna

Jane Hagström sa...

Blir så trött på detta. Håller med de andra "talarna" här. Du gör ett mycket bra jobb och att driva sitt eget är inte alltid en dans på rosor. Det krävs blod, svett & tårar emellanåt. Men samtidigt är det fantastiskt att kunna leva på det man älskar mest i livet! Och till de som bara gnäller och vill hitta fel - SKAFFA ETT EGET LIV! Kram från oss!

Ewa sa...

Vad trött man blir på folk som inte har ett eget liv utan måste förpesta andras, AVUNDSJUKA kallas det nog, tur du har många alltid lika glada svansviftande fyrbenta som älskar matte och som struntar fullkomligt i om de bor i slott el koja!
Gott nytt hundår! Kram Ewa

Anonym sa...

Vissa människor är så bedrövliga att det enda sättet för dem att "må bra" är att förstöra för andra. Sånt beteende säger ALLTTID mest om dem själva och deras låga självkänsla, men det fattar dom inte,de är så insnärjda i sina egna tänk.

Vi har härliga dagar här och lilla Ripa är så duktig och bedårande. Vi ser fram mot att ses snart eller till sommaren. Stå på dej. Vi vill även tinga en valp till sommaren/hösten :) KRAMAR i MASSOR från Karin o Rolf.

Miranda sa...

Så länge folk pratar om dig betyder det att dom tycker att du är intressant. Det är nåt hos dig som får dom att återkomma till din sida. Det är din styrka, dina framgångar, din vilja att lyckas, duktiga hundar, du som instruktör/person/domare, det är saker som dessa "nyfikna" vill kunna göra/vara. Du är FÖR intresant för dessa skvallerbytor, så dom kan inte låta bli att gå in och läsa om dig. Ärlig talat är dom nog lite "intresserad" av dig ;-)Jag beundrar dig och jag mår bra av att kunna säga det till en människa. Jag tycker om att berömma och ge....något som tyvärr många är dåliga på. Så nu säger jag det igen, så att någon av dina nyfikna skallerbytor har nåt att reta upp sig på; Kina jag beundrar dig och jag tycker du är en helt otrolig människa som tar dig upp till toppen där det blåser. Jag skulle också vilja, men jag vågar inte! Kram och god fortsättning till dig och hundarna <3

Sofie sa...

Du är en förebild för oss tjejer, så fortsätt med det OCH med bloggen. =)
Tack för julklappen och god fortsättning! =)

Anonym sa...

Det finns de som har ett eget liv att "gotta" sig i. Sedan finns det några stackare som inget eget liv har och de måste "gotta" sig i andras.

Vem tror du är lyckligast...