måndag 23 april 2012

4 x 1

Skönt med måndag så man får hämta andan efter en intensiv helg i Lofsdalen.
Förutom att vara provledare men allt vad det innebär fick jag även rycka in som domare på lördagen, inte mycket tid för sina egna hundar när händerna är fulla av arrangemang och att försöka serva deltagande ekipage så bra vi kan och orkar. 



Tack till mina medarbetare Annette & Christina Ni gjorde ett toppenjobb på hemmaplan i helgen men att fixa allt det administrativa, svara i telefonen och hjälpa till med allt från att fixa sängkläder till rasta deltagare & domares hundar.


Stort Tack även till hela Lofsdalen som ställer upp när vi invarderar byn med våra hundar, det gällar ALLA från markägare, stuguthyrning , Sven Emil & Emil med sina vesseltransporter och inte minst Johan och personalen på Trapper som fixar det mesta med ett leende.
STORT Tack !!



Provet var en fantastisk helg för Zettertjärns Kennel , under lördagen klaffade allt för Zettertjärns Chiva (Z. Money Penny-Mountaineers Chivas) & Putte Medeskog som jobbade ihop till en väl förtjänt 1 ÖKL/HP.


Zettertjärns Nikez (Z.Häkza-Imingens Bajas) jobbade till sig ännu en 1 UKL med Freddan som förare


Även Zettertjärns barnbarn gjorde oss stolta under lördagen
Kråklifjellets Ailo (K-fjellets Jerva-Z. Duke) uppfödare & ägare John Larsen 1 UKL, kullbrodern Moa med ägare/förare Jan Erik Moastuen 2 UKL
Endalshöjdens Bono (Z. Blaze-Langsundets Faun) uppfödare Sofia Lind,
ägare Bodil Elofsson 3 UKL


På söndagen visade Lofsdalen upp sin  bästa sida med sol, från en blå himmel.
Alla partier fick åka vessla upp på fjället där det fortfarande är full vinter. Fågeltillgången var väldigt bra , kanske för bra för vissa.



Den stora överraskningen för min del är Prazzel (Hurra Fjellets Troy- Z U-Hell)  som visade sig vara en stor viltfinnare, då jag inte släppt henne med andra unghundar hade jag inget att jämför med. Två fina stånd i första släpp och ännu ett i andra släpp gav en 2 UKL, hon är fortfarande rå men vi har sommaren på oss att jobba med den saken ......


Ditzie (Z. U-Hell/Rippy's Tex)  som har haft en stabil säsong lyckades infria mitt mål för denna säsong med att få sin 1 ÖKL/HP efter 2 fågelarbeten.
Därmed blir Ditzie även SE UCH



Nikez och Freddan jobbade ihop till ännu ett 1:a pris i UKL


Även barnbarnen premierade sig , Endalshöjdens Bono fick 2 UKL och kullsyster Endalshöjdens Blacky Lawless tog en 3 UKL med förare Morgan Göransson 


GRATTIS till alla duktiga förare & hundar!!





Prazzel 2 UKL
Halvsystrar efter Mim Z. U-Hell

SE UCH Zettertjärns Mimsdotter

2 kommentarer:

Miranda sa...

Stort grattis!!! Än engång bevisar du att du avlar på rätta linjer! Tack för din fina kommentar om "header" ;-) Ha det gött o klappa om dina vovvar ♥

Sofie sa...

Grattis till helgens fina resultat! :)
Kram