tisdag 10 april 2012

1 årsdagen

Först vill jag säga GRATTIS till P-kullen (Z.U-Hell "Mim" / Hurra Fjellets Troy) som blir 1 år idag, här firades det med korv i olika varianter!!

Det blev en tuff dag igår på fjället, som vanligt mycket vind och dessutom klabbföre. Stackars Nikez hade typ 5 kg snö i pälsen redan innan första släpp och det satt som cement. Hon hade stora problem med att ta sig fram men fixade iaf ett snyggt fågelarbete och en 3 UKL.


Prazzel som gjorde sin debut fick väl inte de bästa förutsättningarna i tungföret,hon började lite osäkert med att vilja ha stenkoll på mig, hade sedan 2 bra släpp för att krokna totalt i det 4:e släppet. Det är inte fysiken som fattas utan hon tog totalslut mentalt, hon hade inga problem med att agera draghund sedan de 6 km till bilen. 


Ditzie kammade hem årets första 0:a , tyvärr. Trodde nog stenhårt på henne när hon stod flott mot en liten kulle, hon såg stensäker ut och reste villigt, men det enda som fanns kvar var ett hål i backen som såg väldigt färskt ut, det nästan ångade av de små ripskitarna som låg kvar ........
Hon kämpade sedan i tungföret till sista paret ut. Jag kopplade  att Ditzie hade något i nosen och se där 100 m längre fram satt det en snäll trygg ripa i kanten mot ån. Det var alltså inte meningen den här gången heller :-)


Desto bättre gick det i det andra partiet där Z. Olga (Z. Kazzan af Rensjön/Z.She) jobbade ihop till ett 1:a pris i UKL. STORT Grattis till Olga och Lena




















Foto:En (premie)hungrig Nikez

Inga kommentarer: