tisdag 26 april 2011

Valparna i P-kullen

Pojkarna

Flickorna






























Då har valparna blivit 2 veckor och de har nu flyttat från tvättstugan in i köket, Mim visade mycket tydligt att hon inte behövde lugn och ro längre utan ville ha mera liv runt sig. Valparna växer så det knakar, Mim har mat så det räcker till lika många till. De små  har öppnat ögonen och börjar försöka gå på ostadiga ben, de har även börjat upptäcka att de har syskon och gör försök till att inbjuda till lek.
Klorna har blivit klippta och det är dags för första  avmaskningskuren  vilket inte brukar vara så populärt, desto populärare blir det med den första måltiden av fast föda då det serveras älgfärs.

De börjar redan klättra in och ut ur biabädden som ligger i valplådan, bra träning för små valpar. Hoppas på en varm och fin vår så de kan få vara ute och rasa runt i gräset.

6 kommentarer:

Kari sa...

Å hælledussen... Hvilke flotte søtnoser!! Ja, disse fortjener en sommer med flott vær og masse uteliv! Slik som oss alle andre:)

jessica sa...

sååå söta.... :)

Karin sa...

Så himla fina!!

Ewa sa...

Vilka underbara sötnosar "tur" vi inte bor nära varandra för då hade du blivit tokig av alla besök Kram Ewa

Anonym sa...

Å så søte de er Kina:-)) Ser ut som de får mat så det holder, gode å runde er dom.
Kan nesten ikke vente til de blir 8 uker:-)
Mvh Roy

Miranda sa...

Man blir ju så sugen, men här är det hundstopp tills Thai är klar....undrar vilken ras man skall testa då =) Kina, kan inte du skicka in intervjun som jag frågade efter. Vore kul, du tar ju så underbara bilder på jakten. Sen fungerar inte min länk från din sida =S Pussa valparna <3