fredag 6 maj 2011

Robur träff

Brr.....vintern har kommit åter, det har utlovats värme igen i helgen men den ser ut att ha tappat  bort sig. Jag kan trösta r med att det inte är bättre söderut heller. Jag började veckan med att ta en flygtur till Göteborg, det var svinkallt där också, på tisdagen snöade det :-(


Har alltså varit på Robur träff i Vårgårda, Bozita Robur samlade ihop sina sponsorekipage för en träff, mycket uppskattat av alla. Det var ett intensivt program med genomgång av fabriken, näringslära, produktgenomgång , besöka smakpanelen på katthemmet och Zazzabass kennel samt att få utbyta erfarenheter med andra hundsportare, det var flera ekipage från draghunds sporten och vallhunds sporten , man kan tycka att det rör sig om en helt annan typ av hund men faktum är att det finns många likheter i träning och utfodring och vi kan alla lära av varandra. Det fanns även framgångsrika ekipage från lydnads och agility planen med på träffen, mycket spännande att höra om alla ekipagens framgångar både nationellt och internationellt. På måndagskvällen fick vi åka till hemlig ort och hamnade på  Trollabo kvarn i Herrljunga , ett mysigt ställe där vi hade grupparbete i form av att laga vår egen middag , 3 rätters med drinktilltugg och goda drycker , ett supertrevligt sätt att umgås och lära känna varandra bättre. Maten blev naturligtvis super god med så många "kockar" inblandade.


Jag kan bara rekommendera Er ännu en gång att använda ett Svenskt kvalitetsfoder som Robur som produceras av svenska råvaror så långt det är möjligt, görs på svenskt kött i form av kyckling från kronfågel (garanterat salmonella fri), innehåller inga spannmål, innehåller självklart inga konserveringsmedel. Bra med tanke på miljön i form av korta transporter för både råvara och färdig produkt ut till kunden. 


Stort Tack till Roburgänget för en intressant och trevlig träff!!

1 kommentar:

Dernole sa...

Låter som en lärorik tripp samt en kullenariskt utbyte över både mat och ras :)
Kram!