torsdag 16 juni 2011

Fisketur



Prazzel 9,5 vecka

Putte

PuttiPluttiPott 














Gårdagen bjöd på en vacker sommarkväll som ägnad för kvällsaktivitet, det fick bli en liten fisketur med valparna Prazzel & Putte i släptåg. Eftersom jag vill och tycker att mina hundar ska kunna följa med på i stort sett allt som jag gör så får de tidigt bli socialiserade på allt som tänkas kan....... I går fick de lära sig båtvett (i en tjärn och nära land), de hoppade runt lite grann och försökte balansera på kanten innan de snällt la sig på sin filt och sov. När det nappade och fisken plaskade och sprattlade i vattnet kunde de dock inte riktigt hålla sig utan bytet måste undersökas, i nuläget har Prazzel ett väldigt stort bytesintresse, Putte tyckte det var OK att fortsätta sova Vi får se vad det betyder för framtiden ;-)  (ingen fara Svein!!) Efter att ha varit på så stora äventyr var det trötta valpar som sov hela natten utan att behöva luftas vid 4 tiden i morse, vilket uppskattas stort av undertecknad, som även hon var utmattad efter en aktiv dag med jogging och rodd på tränings schemat!!


Även Godis var med på fisketur men hon hade inte alls någon lust att vänta på land utan ylade hjärtskärande när vi  var ute i båten, det slutade med att hon helt sonika sprang hem, bra då vet jag att hon har vett att hitta hem från skogen....
Fiskelyckan var kort med intensiv men det blir färskt fisk till middag idag och fiskbuljong på valpmaten ..... GOTT & Nyttigt ;-)

I dag är de hundbad och trimning på schemat, 6 (o)villiga som står på kö :-)

Inga kommentarer: