fredag 17 juni 2011

Otto 9 månader















Otto är nu 9 månader och börjar bli färdig för sin resa till Skottland, den 10 juli är det 6 månader sedan hans blodprov för rabies blev godkänt, 6 månadere är gränsen för att kunna komma in i UK.
Nu gäller det "bara" att sy ihop transporten så att den fungerar från båda håll. Det är lite pusslande då Otto kommer att anlända i samband med jaktprovssäsongens i Skottland/England.
Otto är nu en  liten välbyggd kille med grov benstomme och pappa Kazzan's päls (!!), han blir ingen högväxt hane just nu mäter han 60 cm och väger 21 kg. Han är en liten cooling som inte hetsar upp sig i onödan. På bilden  är han nybadad och fin inför sin första och sista utställning  :-)  ,  det är första gången jag ställer upp honom men han är otroligt enkel att handskas med och vill bara göra matte nöjd!
I UK ställer man inte ut sina  jakt Gordon setters utan det är antingen jakt eller utställning, det finns även  s k Dual Purpose linjer som är någonstans mitt i mellan. Därför blir detta alltså Ottos första och sista besök i utställningsringen ......

Jag kommer att sakna min lilla prins den dagen han åker ....



Inga kommentarer: