måndag 27 juni 2011

Så var det bara en.......























Då har även den sista valpen "Putte" lämnat boet. Vi har haft trevligt midsommar besök av klanen Hansen med valparnas pappa Troy och tante Tira och så fick jag träffa min gogutt Junior/Ask vars officiella namn är Okey, hoppasatt han inte blir schizofren pga alla namnbyten :-)
Våra  Norska vänner  fick vara med på svenskt midsommarfirande med allt vad det innebär, träningsvärk efter den årliga brännbolls turneringen fick de i alla fall!!



Jag försökte mig på att ta en bild på den lilla 4 benta familjen med Mim, Troy och syskonen Prazzel och Putte. Men det tyckte inte Putte var någon bra idé , han tacklade ner syrran ur bild och poserade sedan nöjt med mammsen och pappsen.  Bilresan hem till Mjöndalen gick utan problem och Putte får nu vara maskot på kontoret i Oslo en tid framöver.


Prazzel tog sin nya roll som ensamvalp med ro och har för första gången sovit helt ensam, vilket också gick bara fint, hon är en självständig liten valp som inte har några problem med att roa sig själv,vedhögen och stora näverbitar är populära leksaker.

Inga kommentarer: