fredag 10 februari 2012

Fyllda förråd


Skönt , nu är förrådet av hundmat påfyllt för en tid framåt. Packade in 2 pallar igår!!
Tack till Bozita/Robur för förmånen av ytterligare ett år som samarbetspartner.Det känns otroligt bra att kunna erbjuda mina hundar ett foder av hög kvalite som även passar in i min filosofi att själv äta så mycket vilt och närproducerat som möjligt. 
Robur erbjuder ett foder som är producerat av svenska råvaror så långt som det är möjligt vilket gör många miljövinster så väl som i transporter som i produktionen. Robur performance som är mitt huvudfoder innehåller svensk kyckling, sverige (norge) är de enda länder som kan garantera salmonella fri kyckling. 

Jag har varit nere på fabriken flera gånger och sett hur tillverkningen går till , det som kommer ut ur köttkvarnen skulle jag utan problem kunna äta själv, hundarna äter fodret med god aptit, de är blanka och fina i pälsen och tappar ej i vikt under hård träning och jakt.
Mina hundar är mycket bortskämda när det gäller maten och naturligtvis toppar jag alltid med lite extra gott från Bozitas blötfoder i tetra som finns i många goda smaker som ren, älg, kalkon, kyckling, laxNaturligtvis blir det en prisfråga vilket foder man använder när man har många hundar Bozita /Robur är en stor familj med många olika produkter i olika prisklasser, det finns ett foder för alla typer av hundar oavsett ras eller storlek.


Nu tror säkert många att jag skriver detta för att jag är samarbetspartner , detb kan inte vara mera  fel. Jag har provet många, många olika foder under mina 25 år som uppfödare och setter ägare både svenska, amerikanska och europeiska foder. Jag var aldrig riktigt nöjd och bytte foder minst vartannat år . Bozita /Robur hade jag använt i många år innan jag blev deras samarbetspartener och varit nöjd, är nu inne på mitt 12 :e år med Bozita familjens hundfoder och är fortfarande supernöjd.

1 kommentar:

TvåÄndsStickan sa...

Jag tycker oxå att det är det bästa fodret som jag provat och som finns. kram kram