torsdag 14 oktober 2010

FrisktIdag är det snö på backen och friska vindar ute, själv är jag fortfarande förkyld.....onödigt, jag som aldrig brukar vara sjuk.
Jag klev upp tidigt i morse och gjorde upp eld, behövde massor av varmt vatten för att bada Kazzan som rullat sig i en gammal koskit....fy 17:on vad det luktade, fattade inte vad det var när han kom in i går kväll efter kvälls kissningen, tyckte det luktade konstigt men var för trött för att orka kolla vad det var, vaknade kl 5 när Kazzan ville komma och sova på min arm som han alltid vill på morgonskvisten. Nej, han fick inte sova på min arm, jag masade mig upp och eldade, kl 6 hade jag badat 3 hundar, tog Filuran och Bleika på samma sväng. Nu luktar det vanilj schampo i hela huset , mycket bättre än koskit :-)

Fick en länk till en Gordon settter sida i
Tjeckien, innehavaren av sidan har flera fina GS , en av dem heter Aron och är e. Gin (Z.Panini) . Aron är godkänd avelshund i tjeckiska Pointer och Setter klubben. Det är fantastiskt skoj när mina blodslinjer lämnar positiva spår efter sig i andra länder.
Skicka en kommentar