måndag 11 oktober 2010

Helgrapport

Det blev en snartur till Ramundberget i helgen, åkte hemifrån 4.15 på lördagsmorgonen för att landa hemma igen vid 8 tiden på kvällen. Man kan undra om man är riktigt klok som kör 60 mil tur och retur över dagen. Mellan bilresorna startade jag Bleika i SKL, kände med en gång i första släpp att hon var FÖR taggad, fick verkligen jobba för att hålla henne i marken, släpp 2 och 3 gick hon mycket bra för att braka iväg allt för långt ut i 4:e släpp. Nåja, jag kan förstå henne, det har blivit allt för lite tid på hundarna de senaste 2 veckorna!!
Vi hade ett fantastiskt höstväder ,  solen värmde och vi hade en trevlig dag i SKL.

I ÖKL var det Z.Chiva  "Saga" som skulle kunnat göra det helt stora, hon hade toppsök, finnes i stånd, får resa tillsammans med partner, lugn i flog och skott , men fallapporterar......onödigt att göra det på prov när hon inte gör det på jakt. Men en  2:a i ÖKL är en mycket fin premie. GRATTIS till Putte och Saga. 


Idag har vädret återgått till det normala, blåst och  regn med snö  i luften gör att man helst vill stanna inne och elda i  brasan....och så blir det!!!!

Inga kommentarer: