söndag 24 oktober 2010

Mina 3 musketörer

Omega
Omega
Okej

Otto

Otto

Okej & Omega

Okej

Otto













....... är 3 hanhundar från O-kullen, jag är helt imponerad över hur snälla dessa 3 de är, osedvanligt lugna. Naturligtvis har de sina stunder och visst är de busiga  så som valpar ska vara men de sover hela natten vaknar vid 6 då de vill ut och pinka , efter pinkning vill de fort in igen och sova, då sover de så länge som det är lugnt i huset. Alla mina vuxna hundar är mogontrötta och det ser ut som att småttingarna också hittat rytmen *gillar* 
Omega är till salu,en stor personlighet som har ett varierat språk redan, ett riktigt charmtroll. 
Okej kan vara till salu om det dyker upp en riktigt bra köpare som kan göra honom rättvisa och föra fram honom men jag är väldigt sugen på att ha honom kvar då han är en kopia av Kazzan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

En herlig trio med flotte navn:) Forresten litt av en gjeng du har med ut på tur lenger ned i bloggen her. Gubben har begynt på mase litt om enda en valp her i huset også, men først skal vi prøve å få helt orden på Espresso. Reis-problematikk vi førsøker å få løst. Blir det ikke løst vil han uansett være en flott jaktkompis til gubben men ikke noen jaktprøve-hund.

Fortsatt fin helg:)

Unknown sa...

Att Espresso kanske inte blir jaktprovshund spelar liten roll, hur många dagar på år är man på jaktprov?? En försiktig res är kan vara fördelpå jakten :-)
För att komma upp till en flock måste det vara minst 3 hundar och hundar är flockdjur *hehe*
Ha en fin vecka!!