måndag 28 mars 2011

dagens väder
















Dagens väder blev ungefär såsom det varit den senaste veckan, snöstorm & stark vind. Det blev inte mycket av den träningsturen , vi åkte mest bil. 
Bleika lyckades med att  fixa till ett knall fint arbete med skarpt stånd, reser djärvt,  lugn i flog o skott, apporterar utlagd ripa korrekt ....   bara ett fel, det var en HARE!!!!!
























När jag parkerade bilen såg jag en stav som stog i en snödriva och såg malplacerad ut, när jag kom ner till bilen igen stod denna glada tjejj och skottade fram sin bil ,staven var en markering till den som plogade att det stod något i vägen ....
Här har hon fått fram ett baklyse och radioantennen ...... :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Flink å jakte hare jo:)

Skitvær her også men meldt bra senere i uka så det er noe å se frem til. Vi har fått storbesøk idag....en hel kennel har flytta inn hos oss for ei uke. mamma mia:)) Aldri prøvd dette før så det blir en ny erfaring. 7 ES-valper snart 6 uker gamle fra Kennel Jøldalen. Første foring er gjennomført og nå sover de i en haug.......og jeg kry som en nybakt "mor" hehe

Valpemor har nå inntatt beste plassen der "gutta" bruker å ligge som den største selvfølgelighet....og både Kasan og Espresso har respekt for "damen".

Det blir ei uke med 10 hunder i hus:)) Helt normalt hos dere men temmelig uvant her hos oss.

Eva sa...

Så det kan bli. Elvis har fulls sjå med att ställa duvorna vi har i byn...

Blir det några valpar snart?

fjällripan sa...

Men OJ vilken snö ni fått!!
Vad förvånad ni ska ha blivit när
hon kom tillbaka med en hare... =)