torsdag 10 mars 2011

Min ängel

















Ibland är livet bara alltför orättvist. En sak som vi vet när vi blir med valp är att vi i normala fall förmodligen ska överleva denna och att vi ska få glädjen att leva med vår vän i 12-15 år.


För 2 veckor sedan var Trolla på fjället i full träning inför start i SM.

I söndags blev jag uppringd av Trollas husse som var bekymrad över att Trolla inte  mådde bra efter vad som borde ha varit en enklare operation. Beskedet som vi fick på måndagen var chockartat, att våra fina Trolla skulle ha kort tid kvar att leva. För att bespara henne mera smärta så fick Trolla somna in hemma på tisdagen. En stor sorg både för mig och för Arve, Trolla har alltid varit Arves ögonsten och de har varit ett radrapar som som haft stort stöd och glädje av varandra. Det blir tomt utan Trolla som alltid varit en mycket vänlig och samarbetsvillig själ som alltid vill vara till lags och gjorde sitt bästa. Jag har vid olika tillfällen haft Trolla här för längre och kortare stunder och hon är en sådan liten hund som man bara älskar. Det känns så orättvist att Trolla endast fick bli drygt 6 år gammal , hon borde ha haft många fina år kvar tillsammans med Arve.
Sov gott lilla Trolla vi saknar dig ....

Trolla har haft en valpkull med Zettertjärns Duke (1 hane+ 3 tikar) som nyss kommit upp i vuxenklassen (AK). Några av dem ska starta på jaktprov kommande helg, jag är säker på att de kommer att göra allt för att ta en premie till minne av sin mamma och att Trolla lever vidare genom sina avkommor.


Zettertjärns Trolla ( Z. Iona- Gordvalls Echo)
Jpr: 3 x 2 UK, 3 AK, 2 AK, 1 AK, 3 x 3 VK, 2 SKL/CK
Utst: 1 Jkl

2 kommentarer:

fjällripan sa...

Men så tråkigt för er!
Jag har kollat lite i din blogg:) Fin och intressant! Vi hade ev.tänkt oss en Gordon Setter när vi för två år sedan skaffade fågelhund, men nu föll valet på kleiner munsterländer. Ha det gott!

Anonym sa...

Tråkigt att höra.
Tzarre ha ju blivit lite av pensionär men vi hoppas han hänger med ett tag till.
/Lena