måndag 28 mars 2011

Skithelg...















Helgen var vikt till jaktprov i Rörvattnet, klockan ringde vid 4.30 på lördagsmorgonen , Bleika som skulle starta i SKL trodde att matte hade blivit helgalen när hon blev väckt mitt i natten för att få lite energi i form av vom och vatten....glöm de sa Bleika och förflyttade sig till soffan för att sova vidare. Allt packades in i bilen , themuggen och frukostmackan klar för att intas under färden. Bleika väcktes ännu en gång för att masa sig ut i bilen och somnade igen.Färden tog slut efter 300 meter där vi stoppades av ogenomtränglig snödriva, fy satan vad sur jag blev....  Vi gick och la oss igen och Bleika var nu helt övertygad om matte var galen. 
Men inget ont som inte har något gott med sig, de övriga 4 fotade vännerna tyckte det var helt OK att vi blev hemma och att det blev en lång skidtur på alla.
Till söndagen var bilen placerad  vid vägen och 4-hjuling med plogblad stod beredd att rycka in vid behov.... då var det jag och Ditzie som skulle iväg och vi kom iväg...... 
Värdelöst , det  andra partiet fick avbryta redan på fm , vi kämpade dagen ut i snöstorm och blåst, ryggsäcken var helt tom på extra kläder redan efter en par timmar, under hemfärden kom faktiskt solen fram och i lä var det riktigt behagligt. Inga premier blev det på partiet och Ditzie var långt ifrån att visa upp sin bästa sida.....   Nya tag nästa helg !!

1 kommentar:

Dernole sa...

Låter inte som den bästa starten på tävlingshelg :)
Kram